Basın İlan Kurumu Sakarya Şubesi Müdürü Ömer Faruk Çakır ile Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.
Başkan Süleyman Dişli'ye teşekkür ziyaretinde bulunan BİK Şube Müdürü Çakır, "Sakarya'da üzücü bir olay sonrasında göreve başladık. Basın İlan Kurumu olarak amacımız medyada kaliteleşme. Basın meslek ilkelerine uygun yerel bir medya oluşturmak. Bugün burada Sayın Başkan Dişli'ye teşekkür için bulunuyoruz. O kötü günümüzde bizi yalnız bırakmayarak Kahramanmaraş'a, cenazeye kadar geldi. Bize yalnızlık hissettirmedi.Sıcak ve güleryüzü ile kurumumuzun yanında oldu. Biz de kendisine görevinde başarı diliyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Süleyman Dişli ise, "Tüm kurumlara olduğu gibi Basın İlan Kurumu'nun da elimizden geldiğince yanında olmaya, katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yaptıkları işin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. İnşallah hayırlı hizmetler verecekler ve şehrimizi sevecekler.Kendilerine başarı diliyorum" dedi.
(SC-İÇ)

13.02.2013 13:12:45 TSI

Editör: Wan Haber