CHP Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Haşmet Biçer, "Amacımız demokrasinin yaşam biçimine dönüşmesi" dedi.
Olağanüstü kongrede CHP Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Haşmet Biçer, mazbatasını aldıktan sonra ilk işinin İlçe Danışma Kurulunu toplamak olacağını söyledi.
Seçimlerin geride kaldığını, seçimlerde kaybedenin bulunmadığını, kazananın da CHP olduğunu ifade eden Haşmet Biçer, olağanüstü kongrenin çok güzel bir demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini belirtti.
CHP'nin Çukurova'da hiç bir problemi bulunmadığını, parti içi yarışın geride kaldığını ifade eden Biçer, "Yerel seçimlerin de yaklaştığı bir dönemde partimiz Çukurova'da kendisini yenileyerek seçimlere gidecek. CHP, Çukurova'da çoğulcu, katılımcı, insanların söz ve karar sahibi olduğu bir dönem başlamıştır. Mazbatayı alır almaz tüzükte var olan ilçe danışma kurulunu toplayacağız. İddialı projelerimiz var. Merkez Bilim Kurulundan geçirdiğimiz projeleri uygulamak için Çukurova'nın pilot bölge olmasını sağlayacağız. Amacımız demokrasinin yaşam biçimine dönüşmesi" dedi" şeklinde konuştu.
CHP Çukurova'da Pazar günü yapılan olağanüstü kongrede 4 aday başkanlık için yarıştı. Haşmet Biçer 161 oyla Çukurova CHP İlçe Başkanı seçilirken, adaylardan Abeydullah Kolcu 94, Mehmet Çelebi 61, Ercan Çetin ise 49 oy almıştı.
Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Haşmet Biçer'in yarın İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını alması bekleniyor.
(ADN-Y)

05.02.2013 12:05:37 TSI

Editör: Wan Haber