Konya'nın Beyşehir ilçesinde lokanta ve restoranlara yönelik gerçekleştirilen denetimlerin olumlu sonuç verdiği bildirildi.
Beyşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediye Zabıtası ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından müşterek olarak ilçe merkezinde faaliyet gösteren restoran ve lokantalara yönelik olarak geçtiğimiz günlerde bir dizi denetim ve kontroller gerçekleştirildiği anımsatıldı. Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Metin Öz, denetimlerde eksikleri görülen iş yerlerine yapılan uyarıların sonuç verdiğini belirterek, "Geçtiğimiz günlerde yaptığımız denetimlerde özellikle hijyen kurallarının eksik olduğu iş yerlerine eksiklerini tamamlamaları için süre tanımıştık. Tanıdığımız sürenin sona ermesinin ardından yaptığımız denetimlerde iş yerlerinin eskiye oranla çok ciddi bir biçimde eksiklerini yerine getirerek sağlıklı koşullarda üretim yaptıklarını tespit ettik" dedi.
Vatandaşların sağlığını tehdit eden hiçbir unsura göz yummayacaklarının kaydeden Öz, denetimlerin bundan böyle de aralıksız olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
(ARÖ-FM-Y)

01.02.2013 15:50:13 TSI

Editör: Wan Haber