Nazillili 7. sınıf öğrencisi Berkay Şimşek, 24-25 Ocak 2013 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası'nda Aydın'ı temsil edecek.
7. sınıf öğrencisi Berkay Şimşek, 14 Ocak'ta Aydın Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Aydın Kardeş köy Sentetik Atletizm Pisti'nde düzenlediği Ferdi Atletizm İl Birinciliği Yarışması'nda Uzun Atlama ve Yüksek Atlama branşlarında Türkiye Şampiyonası Baraj Derecesini geçerek İl Birincisi olmuştu. Berkay Şimşek bu yarışlarda il birincisi olarak 24-25 Ocakta İstanbul'da yapılacak olan Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası'nda Aydın' ı temsil edecek.
Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus, öğrencisinin başarısından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Umut ediyorum Berkay İstanbul'da yapılacak olan Atletizm yarışmasında Nazilli'mize Türkiye Birinciliği kazandıracak. Öte yandan Aydın Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünce 14 Ocak tarihinde Aydın Sentetik Atletizm Pistinde yapılan Ferdi Atletizm İl Birinciliği Yarışması'nda okulumuz öğrencileri 4 İl 1.'liği, 2 İl 2.'liği ve 1 İl 3.'lüğü kazanmıştır" dedi.
Berkay Şimşek ise; "Öncelikle Aydın' da yapılan Atletizm yarışlarında İl Birincisi olduğum için çok mutluyum. Bu yarışlar sonrasında Nazilli'mizi ve Aydın'ımızı İstanbul'da yapılacak olan Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası'nda temsil edeceğim. Burada yapılacak olan Atletizm yarışlarında Nazilli'mizi ve İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğim konusunda şimdiden söz veriyorum. Başarımda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus 'a teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
(ÜÖ-MB-İK)

21.01.2013 13:25:35 TSI

Editör: Wan Haber