Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri trafiği düzenlemesi maksadıyla monte edilen dubaların hava şartları nedeniyle görünür özellikleri yitirmesinden ötürü herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek maksadıyla temizlendi.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nin talebi üzerine Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nce şehir merkezinde yer alan bazı cadde ve sokaklarda trafiği düzenlemesi maksadıyla monte edilen dubalar temizlendi.
Çorlu'da Omurtak Caddesinin Asker Hastanesi ile Özel İdare Binası arasındaki bölümüne monte edilen dubalar Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince tek tek silindi. Çöp Konteynırlarını dezenfekte etmek maksadıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan aracın da yardımıyla temizlik çalışması yürüten ekipler köpük ve fırçalar ile dubaları tek tek temizlediler.
Omurtak Caddesine monte edilen dubaların sürücüler tarafından daha kolay fark edilmesi maksadıyla temizlendiği kaydedildi. Kış şartları dolayısıyla çamurla kaplanan dubaların fark edilme özelliklerini yitirmesi ve sürücüler için tehlike oluşturması nedeniyle Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ellerindeki kova ve fırçayla dubaları tek tek temizlediği, bu çalışmaların periyodik olarak tekrarlandığı belirtildi.
Omurtak Caddesinde Asker Hastanesi ile Özel İdare binası arasındaki bölüme monte edilen dubalar Omurtak Caddesinden Lale Sokak yönüne dönüş yapmak isteyen sürücüler ile Lale Sokak üzerinden çıkarak Omurtak Caddesi İstanbul yönüne geçiş yapmak isteyen sürücüleri engellemesi maksadıyla konulmuştu.
(SŞ)

13.01.2013 13:46:02 TSI

Editör: Wan Haber