Karabağlar Genç İş Adamları Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket'le bir araya gelerek gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulundu.
Karabağlar Genç İş Adamları Derneğinde gerçekleşen toplantıda konuşan dernek başkanı Taşkın Işık, "İzmir'in en büyük ilçesi olan Karabağlar da 450 üyemizle İzmir'e ve Ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek için faaliyet göstermekteyiz.Bu günde sosyal sorumluluk projesi kapsamında BBP İzmir İl Başkanı sayın Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik.Muhsin Yazıcıoğlu büyük bir dava adamıydı vefatı Türk-İslam dünyası için büyük kayıptır. BBP Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisinde dik duruşundan taviz vermeden yoluna devam etmektedir. Kendilerini bu konuda tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum"dedi.
BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ise "Karabağlar da göstermiş olduğunuz faaliyetler ve birçok derneği geride bırakarak ulaşmış olduğunuz üye sayınızdan dolayı sizleri tebrik ederim"dedi.
İki başkan EXPO sürecinede değinerek sivil toplum kuruluşlarına yapılan çalışmalar hakkında gerekli bilginin verilmediğini ve bunun sıkıntısını yaşadıklarını dile getirdi.
BBP İzmir İl başkanı Ahmet Bereket" EXPO çalışmaları içe kapanık bir şekilde ilerlemektedir. Çalışmalarda görev alan kişilerin yapılan toplantılara sivil toplum kuruluşlarından ve siyasi partilerden en azından birer temsilci davet ederek bilgilendirmeleri gerekir" diye konuştu.
Toplantı bitiminde Karabağlar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Taşkın Işık, BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket'te bir plaket takdim etti.
(EA)

19.12.2012 18:00:17 TSI

Editör: Wan Haber