Bayraklı Belediyesi ressamlar platformu üyesi Uğur Şakre'nin Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki sergisine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da katıldı. Platform üyesi ressamlarla sohbet eden Karabağ tüm etkinliklerinde yanlarında olacaklarını dile getirdi.
Aynı zamanda ressam Uğur Şakre'nin doğum günü olan 17 Aralık'ta Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen serginin açılışına, ressamın ailesi ve çalışma arkadaşları da katıldı. 17 resimle 7. kişisel, Bayraklı Ressamlar Platformuyla ilk sergisini düzenleyen Şakre, "Resimlerimin büyük bir bölümünü rüyalardan esinlenerek betimliyorum. Bazıları da yaşadığım ve yaşayacağımı tahmin ettiğim olaylar üzerine yorumladığım resimlerden oluşuyor" dedi.
Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını kaydeden Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, "Belediye olarak desteklediğimiz ressamlar platformu Manavkuyu Kadın Dünyası'nda harika işler çıkartıyor. 'Sokakta sanat var' akımıyla başlattığımız etkinliklere halkımız da büyük ilgi gösteriyor. Bugün burada platform üyesi Uğur Şakre'nin resim sergisinde bir aradayız. Ressamın biraz hayal dünyası biraz sürrealizm kattığı resimler hayli ilginç. Burada kızı Canan Şakre'nin de portresini birebir resmetmiş. Kendilerine ve diğer platform üyesi ressam arkadaşlarımıza teşekkür edip başarılarının devamını dileriz" dedi.
(FS-ERG-Y)

18.12.2012 13:41:17 TSI

Editör: Wan Haber