Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan BAYGİAD yönetim kurulunu ziyaret etti.
BAYGİAD' ı ziyaretinde açıklama yapan Müdür Aydoğan" her il artık bir markayla ön plana çıkmakta veya o markayla zikredilmektedir. Örneğin bir Erzurum denince" cağ kebabı" veya "kadayıf dolması" gibi markalarla ön plana çıkıyor. Bayburt'umuzun da BAYGİAD'ın ufuk açıcı girişimleriyle böyle bir markalaşmayı öne çıkararak Bayburt'umuzu tanınırlık ve bilinirliğini artıracağına inanıyorum.
Sizinde Bayburt'a özgü "kefinli kebap"ve "Bayburt döneri" nin tanırlığını artması için dernek olarak öncülük etmesi gerektiğini düşünüyorum. Emniyet olarak işadamları ve yatırımcıların her zaman yanındayız ve bize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.
BAYGİAD yönetim kurulu başkanı Habip Berber'de Bayburt' un gelişmesi ve tanınırlığının artması için BAYGİAD yönetimi olarak ellerinden gelen bütün gayretleri yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
TUSKON' un Türkiye'nin en büyük iş dünyası sivil toplum örgütü olduğunu dernek olarak ta TUSKON'a bağlı olmalarının Bayburt için büyük bir avantaj olduğunu belirten Berber "Emniyetin iş dünyasına destek vermesi ve sahip çıkması bize gurur veriyor, bundan dolayı da Emniyet Müdürümüz Celal Aydoğan' a teşekkür ediyorum"
Ziyarette BAYGİAD yönetim kurulu üyesi Keskin Grup Türkiye Koordinatörü Ali Haydar Karabacakta hazır bulundu. Karabacak BAYGİAD Derneğinin ufuk verici çalışmalarından dolayı firma olarak çok istifade ettiklerini, bu tecrübe ve imkânlardan bütün Bayburt'un faydalanması gerektiğini düşündüğünü ifade etti.
(YY-AT-Y)

21.01.2013 13:13:40 TSI

Editör: Wan Haber