Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yılın ilk gününde belediye birim müdür ve amirleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.
Dilovası Belediyesi Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Cemil Yaman, belediye başkan yardımcılarının da katıldığı toplantıda belediyede görev yapan birim amir ve müdürleriyle 2012 yılını değerlendirdi. Belediyelerin bir hizmet müessesi olduğunu belirten Başkan Cemil Yaman, "Yoğun bir çalışma döneminden çıkıp yeniden yeni bir yoğun çalışma dönemine giriyoruz. Bu nedenle daha verimli hizmet verebilmek için birimler arası koordinasyona çok önemlidir" dedi.
Dilovası halkının hayatını kolaylaştıracak fikir ve projelerin gündeme geldiği toplantıda, birim amirlerine tek tek söz veren Başkan Yaman, birim amirlerinin sorunlarını ve önerilerini dinlendi. Başkan Yaman, "2012 yılında büyük bir hizmet hamlesini gerçekleştirdik. Mesai ve enerjimizin büyük bir kısmını alt yapıya verdik. Bundan sonra üst yapı çalışmalarımızla ilçemizin görselliği daha da gelişecek. Bunun yanında sosyal belediyecilikte de önemli mesafeler kat edildi. Bütün birimlerimizin çalışmalarını kat kat arttırarak devam ettirmesini bekliyorum. Ayrıca bu yıl içinde sizin de 2013 yılında tüm ilçeyi ilgilendiren konularda yeni düşünceler ve projeler bekliyorum" diye konuştu.
(İÇ-İÇ)

04.01.2013 15:52:55 TSI

Editör: Wan Haber