Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Emek, Özgürlük, Ulus, Barış, Erenköy ve Kanal mahallelerinde hizmet veren aile sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Ziyaretlere, Meclis Üyesi Dilaver Tanık, Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Özsoy da eşlik etti.
Başkan Tütüncü, ilçede yapılan sağlık hizmetleri konusunda sohbet ettiği aile hekimlerinin ve diğer sağlık çalışanlarının isteklerini dinledi. Doktorlara, 65 yaş üstü yaşlılara yönelik olarak başlattıkları ücretsiz evde bakım ve sağlık projesi hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, "8 ay önce profesyonel bir anlayışla başlattığımız evde bakım ve sağlık projesiyle, ilçemizdeki aile hekimlerimize çalışmalarında önemli bir kolaylık sağladık. Bir iyilik hareketi olan bu çalışma ile bakıma muhtaç olan, kimsesi olmayan yaşlılarımızın kişisel bakımlarını, tedavilerini yapıyoruz. Gıdadan, yakacağa, evlerinin temizliğine kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlaçlarını alıyoruz; gerekirse ambülanslarımızla hastaneye götürerek, orada tedavilerini yaptırıyoruz. Aile hekimlerimizin desteği ile de projemizi daha geniş kesimlere ulaştıracağız" dedi.
Aile sağlığı merkezlerinde sunulan hizmetten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Tütüncü, doktorlara ve diğer sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
(SK-Y)

05.01.2013 12:05:58 TSI

Editör: Wan Haber