Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, istişare toplantıları kapsamında Mevlana Mahallesi sakinleriyle Sincan Kültür Evi'nde buluştu.
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "birlikte yönetim" anlayışı çerçevesinde ilçe sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Geçen hafta Fatih bölgesi sakinleri ile buluşan Başkan Tuna, bu kez de Mevlana Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Tuna, projeler hakkında da bilgi verdi. Belediyecilik anlayışını dürüstlük, şeffaflık ve adalet ilkeleri üzerine kurduklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, bu ilkeler doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Her bölgeye eşit hizmet verildiğini vurgulayan Başkan Tuna, "Kentimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Böylece vatandaşlarda yapılan projelere sahip çıkıyor. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve 500 bin nüfus ile el ele vererek ilçemizin gelişmesine katkı sağlıyoruz" dedi.
İlçenin sorunlarına teker teker çözüme kavuşturduklarının altını çizen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Mevlana Mahallemizin de çözüm bekleyen sorunlarına elimizden geldiği kadar hızlı ve pratik çözümler üretmeye çalışıyoruz. Mevlana mahallesinin sorunlarını çok iyi biliyor ve takip ediyoruz. Fakat Mevlana mahallesi sakinlerinin de bize yardımcı olması gerek. Mevlana Mahallesi için Polis Bakım ve Yardım Sandığınca yaptırılması gereken imar planının bir an önce ortaya çıkması gerek. Ancak bu yolla kökten çözüme ulaşabiliriz" dedi.
Mevlana Mahallesi sakinleri, Sincan'ı modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturan Başkan Tuna'ya teşekkür etti. Sadece Mevlana Mahallesi için değil ilçe için yapılan yerinde hizmetleri beğeni ile takip ettiklerini söyleyen Mevlana Mahallesi Muhtarı Halil Er, mahalle sakinleri adına Başkan Tuna'ya bir plaket takdim etti.
Sohbet havasında geçen toplantıda Başkan Tuna, vatandaşın sorularına tek tek cevap verdi.
(BK-ÖZ-Y)

05.02.2013 10:42:28 TSI

Editör: Wan Haber