Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkent Ankara Konseyi Platformu üyeleriyle bir araya geldi.
Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Tiryaki'nin, gerek spor tesisi gerekse spor malzemesi olarak Ankara amatör spor camiasına büyük katkıda bulunduğunu belirten Kandazoğlu, Başkan Tiryaki'ye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da bu tür yardımların sürdürülmesini istedi.
Başkan Tiryaki, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Altındağ'a 12 spor tesisi kazandırdıklarını, bunlardan bir tanesinin 3000 kişilik kapalı spor salonu olduğunu belirtti. Yakın zamanda ise amatör spor kulüpleri için Altındağ'a bir semt stadı kazandırdıklarını da dile getiren Başkan Tiryaki, spor yatırımlarının devam edeceğini aktardı. Tiryaki, "İlçemizde amatör spor camiasının sorunlarını gidermek uğruna Altındağ Belediyesi olarak her türlü yardım ve desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz" dedi.
Daha sonra Başkent Ankara Konseyi Platformu üyelerini makamında kabul eden Başkan Tiryaki, Başkent Platformu'nun çalışmalarını takip ettiğini ve beğendiğini söyleyerek, "Bu platformun Başkent Ankara için hayırlı işler yapacağına inanıyorum" diye konuştu.
Başkent Ankara Platformu adına konuşan İcra Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan platformun kuruluş nedenlerini ve yapmak istediklerini dile getirdikten sonra Altındağ'ın Ankara ve Türkiye için önemine değindi.
Platformun Kurucular Kurulu Başkanı (Türk Parlamenterler Birliği Onursal Başkanı) Hasan Korkmazcan ise, "Biz de kabul ediyoruz ki Ankara'nın Başkenti Altındağ, ancak biz aynı zamanda Altındağ'ı Türkiye'nin kalbi yapmak ve buna göre bazı projeler gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
Korkmazcan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye Ankara'nın tarihi ve kültürel dokusuna sağladığı büyük katkının takdirle karşılandığını belirttikten sonra işbirliği önerisinde de bulundu.
(BK-ÖZ-Y)

05.02.2013 10:02:31 TSI

Editör: Wan Haber