Gaziemir Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak hazırlanan etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Başkan Halil İbrahim Şenol, görevdeki en eğlenceli günlerinden birisini yaşadı. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'ndaki etkinliğe katılan Başkan Şenol, çocukların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı.
Çocukların fotoğraf çektirmek ve oyun oynamak için birbirleriyle yarıştığı Şenol, "Siz bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz, çok çalışarak hayatta başarıyı yakalamalısınız" öğüdünde bulundu. Başkan Şenol'la satranç oynayan, fotoğraf çektiren ve yaşadığı heyecanı gizleyemeyen İrem Kıyar, "Başkanımızı çok seviyorum, bize bu olanakları tanıdığı ve aramızda olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yarıyıl tatilinde olan öğrencilerin tatil boyunca keyifli ve kaliteli zaman geçirmeleri için düzenlenen 'Karne Hediyem Başkandan' etkinliğinde, çocuklar gönüllerince eğleniyor. Çocuklar yoğun ilgi gösterdikleri oyun alanında bulunan çuval yarışı, mendil kapmaca, halat çekme, tırmanma, tahterevalli, tabu, lego, tenis, golf gibi onlarca oyun parkurunda gönüllerince eğleniyorlar.
10 Şubat gününe kadar devam edecek olan etkinlikte çocuklar aynı zamanda spor yapma ve zeka oyunlarıyla kişisel gelişimlerini geliştirme fırsatını buluyor. Çocukların yeni arkadaşlıklar edindikleri etkinlikte, Hacivat ve Karagöz başta olmak üzere sergilenen sahne gösterileriyle çocukların hayal dünyası ve tarih bilgisinin gelişimine katkı sağlanıyor.
(AH-Y)

05.02.2013 12:17:33 TSI

Editör: Wan Haber