Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 3 Şubat tarihinde gerçekleştirilen kar festivalini değerlendirdi.
Beldede binlerce vatandaş ve önemli isimleri ağırladıklarını vurgulayan Başkan Kaya, coşku içinde geçen festivalde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Başkan Kaya, "Sekiz yıldır aralıksız gerçekleştirdiğimiz kar festivali bu yıl katılımın en yoğun olduğu festivallerden biri oldu. Özellikle farklı illerden gelen Offroad kulüpleri festivali daha da zenginleştirdi" dedi.
Festivalle gelen katılımcıların Çambaşı Kayak Merkezi'ni de ziyaret ettiğini ifade eden Kaya, "Herkes için çok güzel bir hafta sonu oldu. Beldeye gelen vatandaşlarımız önce gönüllerince kar festivalinde eğlendi. Ardından kayak merkezine giderek orada karın ve kayağın tadını çıkardılar"diye konuştu.
Binlerce kişinin kar festivaline gelmesinin kendilerini gururlandırdığını aktaran Kaya, beldelerinin Ordu'nun yeni markası olma yolunda hızla ilerlediğinin altını çizdi.
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Çambaşı Kayak Merkezi'nde inceleme yaptığını hatırlatan Kaya, "Hafta sonunda binlerce vatandaşlarımız ve Bakanımız İdris Naim Şahin'i beldemizde ağırlamaktan gurur duyduk"dedi.
(MB-SLH-Y)

05.02.2013 14:08:51 TSI

Editör: Wan Haber