Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Fan Club üyeleriyle buluştu. Fan Club üyeleri, Başkan Tartan'a 'Asla yalnız yürümeyeceksin' sözleriyle destek oldu.
Başkan Hakan Tartan Fan Club üyeleri, sayılarının 5 bine ulaştığını açıkladı. Yaratıcı tasarımlarını ve projelerini de paylaşan üyeler, "Beş bin kişi adına buradayız. Bugüne dek sizin yanınızda yer almaktan büyük gurur duyduk. Bundan sonra da fan club olarak etkinliklerimizi, paylaşımımızı artırarak devam edeceğiz. Asla yalnız yürümeyeceksiniz, biz her zaman sizinleyiz" dediler.

"İZMİR'İN GÜLEN YÜZÜ"
Fan Club üyeleriyle uzun süre sohbet eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan soruları yanıtladı, anılarını anlattı. İzmir'e ve İzmir'in geleceğine dair fikirlerle beyin fırtınası oluşan sohbette 10 Kasım'da yaşanan 2 bin 400 kişilik Atatürk portresi de hatırlandı. O günden bu yana İzmir'de bir dirilişin yaşandığına değinen Fan Club üyeleri, "Son zamanlarda İzmirlilerin yüzü gülmez olmuştu. Sokağa çıkınca somurtan insanlarla karşılaşıyorduk. Ama Hakan Tartan'dan sonra Konak İzmir'in gülen yüzü oldu" diyerek görüşlerini söylediler.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan yerel yöneticilerin şikayet etmeye, yüzünü asmaya hakkı olmadığını hatırlatarak, her zaman pozitif enerji vermekten mutlu olduğunu dile getirdi. 'Siz umutsunuz' dediği Fan Club üyeleriyle sohbetinde, "Biz her şeyden önce bir aileyiz. Her zaman 'önce insan' demenin güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz. Bir sloganı istediğiniz kadar tekrarlayın, halk onu benimsememişse olmaz. Ama 'İzmir'in gülen yüzü Konak' halkın yakıştırdığı bir söylem. 'Herkesin Başkanı Hakan Tartan' diyorlar. Demek ki 'Bizim Hakan' diyecek samimiyeti, sevgiyi görüyorlar. 30 yıldır siyasetin içindeyim, ne mutlu bana ki İzmirli bu sözü üretti ve benim için söyledi" diye konuştu.
(EA-AH-Y)

02.02.2013 10:11:39 TSI

Editör: Wan Haber