Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Osmanlı Boks Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, sporcu ve antrenörlerle birlikte oldu. Kulüp Başkanı Mustafa Kuk ve antrenör Turgut Dereköylü'den kulübün faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, sağlıklı ve temiz bir ortamda gençlere spor yapma imkanı sağladıklarında dolayı Başkan Kuk ve antrenör Dereköylü'ye teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, imkanları ölçüsünde spor kulüplerini yanında olduklarını belirterek, "Osmanlı Spor Boks Kulübü, gerçekten çağdaş bir ortamda gençlerimize hizmet veriyor. Gençlilerimizin en iyi şekilde yetişmelerine vesile oluyorsunuz. İmkânlarımız ölçüsünde sizlerin yanındayız. Sosyal sorumluluk projelerine imza atmış olması bizleri ayrıca çok sevindirdi. Bu projeler sayesinde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korurken ayrıca şehrimizin ve ülkemizin şampiyonlarını yetiştiriyorsunuz. Özveri ve katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ziyarette sporculara da nasihatlerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Beslenmenize, sağlığınıza dikkat edin. Derslerinize çok iyi çalışın. Ülkenin geleceği için kendinizi her bakımdan iyi yetiştirin. Centilmenlik içinde mücadele ederek başarılara imza atmak hepinizin binici gayesi olmalıdır." dedi.
Ziyarette antrenör Turgut Dereköylü Başkan Gümrükçüoğlu'na kulübün flaması ve mini boks eldiveni hediye etti. Ziyaret birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
(BK-ÖS-Y)

18.12.2012 12:01:20 TSI

Editör: Wan Haber