Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fitnat Nuri Tekerekoğlu Cami'nde kıldığı Cuma namazının ardından camideki eksikleri yerinde tespit etti. Eksiklerin giderilmesi için talimat veren Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarını da dinledi.
Her Cuma farklı camide namaz kılarak hem caminin eksiklerini inceleyen hem de vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, bu Cuma namazını ise Merveşehir Mahallesi'nde bulunan Fitnat Nuri Tekerekoğlu Cami'de kıldı. Namazın ardından ilk olarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu, sorunları yerinde dinledi. Daha sonra camide ve çevresinde inceleme yapan Başkan Fadıloğlu, tespit ettiği eksiklerin giderilmesi için talimat verdi. Caminin eksiklerini ve çevre düzenlemesini kısa süre içinde yapacaklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, imkanlar dahilinde bu tür çalışmalarını her mahallede uyguladıklarını belirtti. Caminin eksiklerini ve çevre düzenlemesini Başkan Fadıloğlu'nun gidereceğini söyleyen Fitnat Nuri Tekerekoğlu Cami İmam Hatibi Yusuf Balcı, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, Cuma namazının ardından camimizin çevresinde incelemelerde bulundu. Bazı eksiklerimizi tespit ederek, camimizin çevre düzenlenmesini de yapacaklarını belirtti. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Gerçekten herkesle yakından ilgileniyor. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Fadıloğlu'nun ilgisinden memnun kalan vatandaşlar ise, "Belediye başkanımız Fitnat Nuri Tekerekoğlu Camimizde Cuma namazını kıldıktan sonra bizim sorunlarımızı dinledi. Başkanımız hepimizle tek tek yakından ilgilenip sohbet etti. Sıkıntısı olan kardeşlerimize imkanları dahilinde yardımcı olacağını söyledi. Belediye başkanımızın bizimle yakından ilgilenmesi hepimizi mutlu etti. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştular.
(MDC-AŞ-Y)

01.02.2013 15:14:13 TSI

Editör: Wan Haber