Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karkamış Kazı Ekibi Başkanı ve İtalya Bologna Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nicola Marchetti ile beraberindeki heyete hizmetlerini gezdirdi.
Göreve geldiği günden bu yana nitelikli hizmet üretmek için gayret gösteren Başkan Fadıloğlu, hayata geçirdiği projelerle ilçenin vizyonunu değiştirdi. Sosyal belediyecilik alanında daima ilkleri yaşatan Başkan Fadıloğlu, Karkamış Kazı Ekibi Başkanı ve İtalya Bologna Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nicola Marchetti ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Hititoloji Ana Bilimdalı'nda görevli Yrd. Doç. Dr. Hasan Peker ile beraberindeki heyeti ağırlayarak hizmetlerini gezdirdi. Kazı ekibine ilk olarak kısa süre önce hizmete açılan Alleben Yüzme Havuzu'nu gezdiren Başkan Fadıloğlu, daha sonra Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'ni (ŞKM) tanıttı. Projeleri yerinde inceleyen kazı ekibi, hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ettiler. Projeler hakkında bilgi alan kazı ekibi başkanı Prof. Dr. Marchetti, hizmetleri çok beğendiklerini söylediler. Şehitkamil Belediyesi'nin tüm hizmetlerini yerinde gördüklerini dile getiren Prof. Dr. Nicola Marchetti, "Bizlere Şehitkamil Belediyemizin çok güzel çalışmalarını yerinde görme fırsatı sunan ve hepimizi en iyi şekilde ağırlayan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yapılan sosyal projelerin hepsi gerçekten mükemmel. Böyle hizmetleri Gaziantep halkına sunan başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Fadıloğlu tarafından hayata geçirilen projelerin Avrupa standartlarında olduğunu vurgulayan İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Hititoloji Ana Bilimdalı'nda görevli Yrd. Doç. Dr. Hasan Peker, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizlere zaman ayırarak yapmış olduğu hizmetleri gezdirdi. Avrupa standartlarındaki hizmetlerini çağa uygun olarak projelendirmiş. Başkanıma çok teşekkür ediyor ve hizmetlerinin devamını diliyorum. Şehitkamil ilçe halkının gerçekten çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Hayata geçirilen tüm projeler geleceği görerek tasarlanmış. Belediye başkanımız özellikle gençlere yönelik tesisler açarak büyük hizmet vermektedir" diye konuştu.
(MDC-Y)

21.02.2013 12:37:08 TSI

Editör: Wan Haber