Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anadolu Düşünce Gurubu (ADG) Yönetim Kurulu üyelerine göreve geldiği günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı.
Grand Otel'de düzenlenen programa, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anadolu Düşünce Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Koruk, Gaziantep Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök ve ADG Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Programda bir konuşma yapan Kaymakam Turan, Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ederek, "Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan hizmetler vatandaşları olduğu kadar bizleri de çok memnun etmektedir. Belediye başkanımız ve ekip arkadaşları gece gündüz demeden güzel hizmetlerde bulunmak için çalışıyorlar. Belediyemizin çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın yaşam standartları da artıyor. Gaziantep'teki sosyal belediyeciliği bizler de önemsiyoruz. Başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Güzel hizmetlerde daima Başkan Fadıloğlu ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade eden Prof. Dr. Mehmet Koruk ise, "Şehitkamil Belediyemizin güzel hizmetlerini zaten biliyoruz. Belediye başkanımız önemli çalışmalara imza atarak insanlara daha kaliteli yaşam alanları sunuyor. Başkanımız burada bizlere bir sunum yaparak projelerini anlatacak. Biz her zaman belediye başkanımızın yanında yer alacağız. Kendilerinin her türlü projelerine destek vermeye hazırız. Başkanımızı güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından görsel sunum eşliğinde hizmetlerini anlatan Başkan Fadıloğlu, daha sonra soruları cevapladı.
(MDC-Y)

13.02.2013 14:55:55 TSI

Editör: Wan Haber