Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda eğitim gören görme engelli öğrencileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Şehitkamil Kaymakamlığı GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, engelli öğrencilerle bir araya geldi. Fadıloğlu, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Gözleri görmemesine rağmen hayata umutla bakarak yüzlerindeki tebessümü kaybetmeyen öğrenciler, Başkan Fadıloğlu'na kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür etti. Gözleriyle göremediklerini yürekleriyle hisseden öğrenciler, Başkan Fadıloğlu tarafından verilen hediyelerle mutlu oldu. Öğrencilere sevgiyle yaklaşarak devletin şefkat ve sıcaklığını gösteren Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle ilgilenerek onlara ne kadar değerli olduklarını hissettirdi. Öğrencilerin eksiklerini tamamlayacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, eğitim konusunda tüm imkanları sunmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.
Görme engelli öğrencileri ziyaretinin ardından GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürvekili Necati Korkmaz ve okul idarecileri ile birlikte okulun çevresini gezen Fadıloğlu, eksikleri yerinde tespit etti. Okulun çevresindeki eksikleri imkanlar ölçüsünde gidereceklerini söyleyen Fadıloğlu, bir süre okul idarecileri ile sohbet etti. Başkan Fadıloğlu'na sorunlarını anlatan okul idarecileri, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.
Başkan Fadıloğlu'na eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden müdürvekili Necati Korkmaz, şöyle konuştu: "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'ndan Allah razı olsun. Başkanımızın okulumuzu, öğrencilerimizi ve bizleri ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Bizimle yakından ilgilendi. Belediye başkanımız sorunlarımızı dinleyerek okulumuzdaki eksiklerin kısa süre içinde giderileceğini söyledi. Görme engelli öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden başkanımız çocuklarla tek tek ilgilendi. Öğrencilerimiz belediye başkanımızın ziyareti ile çok sevindi."
(HD-HO-Y)

13.01.2013 13:11:49 TSI

Editör: Wan Haber