Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış ve yönetim kurulu üyeleri Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e işçi personele verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.
Muratpaşa Belediyesi'nin çalışan personeline maaş ödemesi dışında özel günlerde çeşitli ikramiye ve özendirme ödemelerini yaptığını ifade eden Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış, "Maaş ve diğer ödemeler konusunda bir bankayla anlaşan ve bankanın verdiği kişi başına 2 bin 260 TL olan promosyon ücretini işçisine dağıtan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e tüm işçiler adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Muratpaşa Belediyesi'nin her proje ve hizmetinde işçinin büyük emeği olduğunu belirten Başkan Süleyman Evcilmen ise, "İşçimizin daha huzurlu ve ekonomik sıkıntı çekmeden görev yapması bizleri de mutlu eder. 2 yıllığına anlaştığımız bankanın promosyon ücretlerini eşit oranda paylaştırarak işçimizi ekonomik olarak rahatlatmak istedik. Ayrıca özel günlerde ve periyodik olarak ikramiye ödemelerimizi yapmaya devam edeceğiz. Personelimiz aileleriyle birlikte rahat ve huzur içinde güle güle harcasınlar" dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ziyarette, sendika yöneticileri ile belediyenin yeni projeleri üzerine karşılıklı sohbet ederek görüş alışverişinde de bulundu.
(SK-Y)

21.02.2013 11:46:02 TSI

Editör: Wan Haber