İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, günün her saatinde halkın arasında olmayı sürdürüyor. Gün içerisinde mahalle ziyaretlerinde halk ile buluşan Başkan Doğan, akşamları da kıraathaneleri ziyaret etmeye devam ediyor.
Son olarak Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Caddesi'nde bulanan kıraathaneleri ziyaret eden Başkan Doğan, vatandaşlar sohbet edip çay içti. Ziyaretleri sırasında Başkan Doğan'a İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.
Başkan Doğan'ın mahallelerine yaptığı hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar Doğan'ın Kocaelispor için yaptıklarının da çok anlamlı olduğunu söyleyerek, "Başkan Doğan'ın takımımız için yaptıkları herkese örnek olsun" dediler.
İzmit Belediye Başkanı olarak Kocaelispor'a her zaman destek vereceğini vurgulayan Doğan tüm İzmit'in İzmit'te yaşayan herkesin takıma destek olması gerektiğini söyledi. Kocaelispor'un antrenman yapacak yer sıkıntısı yaşadığını öğrendikleri zaman derhal harekete geçtiklerini dile getiren Doğan, "Derhal harekete geçtik ve Kocaelispor'a tesis yapmaya başladık. Kocaelispor hem antrenman yapacak hem de lokalden faydalanacak. Takımımıza 120 bin liralık malzeme yardımı yaptık, lojman sıkıntısını toplu konutlarda daire tahsis ederek çözmeye çalıştık" dedi.
Kocaelispor'un hak ettiği yere geleceğine inandığını söyleyen Başkan Doğan "Bugün takım kötü bir yerde olabilir ama İzmit sevdalıları, İzmit'in çocukları Kocaelispor'u hak ettiği yere getirecektir. Ben herkesi Kocaelispor'a destek olmaya davet ediyorum. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim. Bu takımın hak ettiği yer süper ligdir" dedi.
(İÇ-İÇ)

02.02.2013 11:27:41 TSI

Editör: Wan Haber