İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret etti. Esnafları tek tek dolaşarak onların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Doğan, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.
Esnafın tüm görüşlerini Doğan'la birebir paylaşma imkanı bulduğu ziyaret sırasında Ak Elektronik dükkanının sahibi Ayhan Ak yağmur yağdığında çok büyük sıkıntılar yaşanan Bulvar Bölgesi'nin yapılan çalışmalar sonrasında bu sıkıntıdan kurtulduğunu ve bu durumun esnafıda büyük ölçüde rahatlattığını söyledi. Ak yapılan çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu yıl yeniden yapılan Atatürk Ortaokulu öğrencileriyle fotoğraf çektirdikten sonra esnaf ziyaretlerini değerlendiren Başkan Doğan bu ziyaretlere devam edeceğini ifade etti. Esnaf ziyaretlerinin esnafın sorunlarını anlamak ve mevcut işleyişi denetlemek için bir fırsat olduğunu belirten Doğan "esnafımızın görüş ve önerilerine çok önem veriyoruz" dedi. Tüm esnafı kapı kapı dolaşan Başkan Doğan'a ziyareti sırasında İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Muhtarlar Masası Koordinatörü İbrahim Elgin, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım ve Ak Parti İlçe yöneticileri eşlik etti.
(MA-MA)

20.02.2013 12:35:36 TSI

Editör: Wan Haber