Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette şube başkanı Selahattin Aktaşoğlu, derneğin 28 Kasım 2012 tarihinde yaptığı açılış törenine Nazilli Belediyesi Mehteran Takımı'nı gönderen Başkan Alıcık'a 'Teşekkür Plaketi' ve 5 adet farkı rozet takarak 'Fahri Gazi' ilan etti.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şube Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Muyan, İsmail Yıldırım Osman Kar, Recep Söker, Kemal Karadoğan, Hüseyin Gölcek, Nihat Girgin Süleyman Doğan ve Mehmet Yörük ile birlikte Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Teşekkür ziyaretinde bulunan Ödemişli Gaziler, Başkan Alıcık'a plaket vererek onure etti. Plaketin haricinde Dernek Başkanı Selahattin Aktaşoğlu Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Göğsüne Gazilik Beratı ve Madalyası takarak 'Fahri Gazilik' unvanı verdi. Madalya ve beratları takarken Nazilli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ise; "Belediye Başkanımız bizim gönüllerimizin gazisidir" ifadelerini kullandı.
28 Kasım 2012 tarihinde Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Şubesinin açılış töreninde Nazilli Belediyesi Mehter Takımıyla destek veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür eden Ödemişli Muharip Gaziler; "Değerli başkanımız şubemizin açılışında Belediyeye ait Mehteran takımı göndererek açılışımıza ayrı bir renk ve hava katarak bizleri onura etti. Biz de bu yüzden kendilerine bizzat teşekkür ederek plaketimizi bizzat takdim etmek istedik. Nazilli çok şanslı. Çünkü hizmet aşkıyla dolu mert bir başkana sahip. Böyle değerli bir şahsiyetin göğsüne gazilik beratı ve madalyasını takmaktan şeref duyduk" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise kendisine gazilik unvanı vererek onure etmelerinden dolayı Ödemişli Gazilere teşekkür etti. Alıcık; "Sizler vatanımız ve milletimiz için çok değerli kişilersiniz. Sizlerin gözünde böyle değerli bir mertebeye ulaştırılmış olmak çok büyük bir şereftir" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

18.12.2012 12:29:23 TSI

Editör: Wan Haber