Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ocak ayının ilk Belediye Meclis Toplantısı'nda 2013 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
2012 yılında Giresun'da büyük yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Aksu, "2013 yılında ki hedefimiz daha da fazla.13 çocuk parkı, konservatuvar binası, yol çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve en önemlisi bu yıl 30 bin ton asfaltlama yapacağız. Son 10 yılda yapılan asfalt bizim dönem hariç belki yapılmamıştır. Biz sadece 201 yılında 30 bin ton asfalt düşünüyoruz. Çok ciddi yol çalışmaları yapacağız. Kaldırımlarıyla, yollarıyla, parklarıyla ve çevre düzenlemeleriyle 2013 yılında pırıl pırıl bir şehir ortaya getireceğiz. Katı Atık Bertaraf Tesisinin yüzde kırkı yapıldı. Orası da inşallah bitecek ve çöp ile çevre kirliliğini Giresun'dan kaldırmış olacağız" dedi.
Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili soruları yanıtlayan Aksu, "Son viraj diye bir şey yok. Belediye kalıcı bir kurum. Biz 2009'da sprinte kalkarak gittik, 2014'te de sprinte kalkıp gideceğiz. Bizim için sorun yok. Biz arkadaşlarımızla aynı hızla çalışıyoruz. Bizim için son üç ay çalışma gibi bir şeyimiz söz konusu değil. Bu şehirde çalıştığımız için bu kadar yatırım ve çalışma oluyor" ifadelerini kullandı.
(MB-OK-Y)

04.01.2013 16:27:57 TSI

Editör: Wan Haber