Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, pazar yerlerini ziyaretini sürdürüyor. Niğde'de her gün değişik mahallelerde kurulan pazar alanlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ediyor.
Niğde de ilkleri yaşatmaya devam eden, halkın isteklerini hizmete dönüştüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapmış olduğu yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Vatandaşın yapılan hizmetlerden yararlanma oranına bakıyor ve yapılan hizmetin vatandaşa ulaşmasında meydana gelebilecek eksiklikleri bizzat kendisi gözlemliyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan semt pazarlarını gezerek pazar esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti onların sorularını yanıtlayıp sorunlarını dinledi.
Pazar ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdoğan gelen soru ve talepleri tek tek cevapladı.
Yediden yetmişe her platformda halkın yanında olmayı tercih eden, Niğde için halkı dinleyen istek ve şikâyetleri hizmete dönüştüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çocuklarla da sohbet etmeyi ihmal etmiyor. Kendilerine vakit ayırıp onların sorunlarını dinlediği için pazarcı esnafı Başkan Akdoğan'a teşekkür etti. Başkan Akdoğan ziyaret ettiği semt pazarlarında alışverişte yaparak, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.
(YE-ZB-Y)

21.02.2013 11:10:19 TSI

Editör: Wan Haber