Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu eski Başkanı Şaban Baş, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin oyları ile Başkan Vekilliğine seçilen Zihni Aldırmaz'ın, 'Ortak Akıl Ortak Başarı' sloganı ile kamu kaynaklarının kullanımını doğru yönlendirdiğini söyledi.
Baş, yaptığı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın, 'Ortak Akıl Ortak Başarı' sloganı ile kamu kaynaklarının kullanımının doğru yönlendirildiğine işaret ederek, "Sayın Aldırmaz, etkili belediyecilik hizmetleri için, sorunları geçici tedbirlerle zamana yaymak yerine, onlara etkili ve kalıcı çözümler üretmiş, başkan vekili olarak etkili yönetimi ile katılımcı ve ilkeli stratejik yönetim anlayışı ile başta meclis üyeleri olmak üzere belediye bürokrasisi ve Adana'nın yerel bürokrasisi, sivil toplum örgütleri ve merkezi hükümet ile de uyumlu çalışmaları takdire şayandır" dedi.
Aldırmaz'ın Adana için bir kazanç olduğunu kaydeden Baş, şunları söyledi:
"Adana'nın en büyük sorunları arasında yer alan şehir içi ulaşımda ortaya koyduğu hizmetleri, Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda kalan bölgede trafik sorunları yaşanan kavşaklarda teknik koşulların oluşturulması ve iyileştirilmesi çalışmalarını Adanalılar takdir etmektedir. Ulaşımı rahatlatmaya yönelik akılcı çözümler geliştirmişlerdir. Ayrıca ulusal ve uluslararası festivaller ile tanıtım amaçlı fuarlar düzenlemiş, kalıcı altyapı çalışmaları üzerinde yoğunlaşmış, çağdaş imar hizmetleri sunmaya devam etmektedirler."
(SZP-Y)

05.12.2012 13:40:24 TSI

Editör: Wan Haber