Mersin'de hazine arazisi üzerine yapılan barakanın yıkımı sırasında, barakada yaşayan yaşlı kadın sinir krizleri geçirdi. 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan kadın bir süre sonra yeniden barakasının olduğu yere dönerek "Allah'ım ben ne yapayım" diyerek feryatla yıkımı izledi.
Edinilin bilgiye göre, Erdemli ilçesi Kocahasanlı beldesinde hazine arazisi üzerine yapılan barakanın mahkeme kararıyla yıkımına karar verildi. Kararı uygulamaya gelen yıkım ekiplerini karşısında gören 65 yaşındaki Havva Kuyugöz, sinir krizi geçirdi. Yıkım yerinde güvenliği sağlayan polisler tarafından uzun süre sakinleştirilmeye çalışılan kadına 112 ekipleri müdahale etti. Sedye üzerinde de "Beni buradan kurtarın" diyerek bağıran kadın sakinleştirilmek üzere Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bu esnada yıkım ekipleri de kadının barakadaki eşyalarını dışarıya taşıdı. Bir süre sonra hastaneden çıkarak yeniden barakasının bulunduğu yere dönen Havva Kuyugöz, yıkım ekiplerine müdahale etmek istedi.
"Allah'ım ben ne yapayım" deyip feryat ederek, barakasının yıkılmasını izleyen Kuyugöz, kızının olay yerine gelmesiyle sakinleşti.
Yıkım sonrasında ortaya çıkan hafriyat ise belediye ekiplerince temizlendi.
(OKİ-AKL-Y)

13.02.2013 13:33:04 TSI

Editör: Wan Haber