Samsun Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve Ocak Yönetimi, Bafra Genç İşadamları Derneği'ni (GİAD) ziyaret etti.
Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Bafra'daki kurum, kuruluş, eşdeğer vakıf ve derneklere ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana bir çok kurum ve kuruluşu ziyaret ettik. Bu ziyaretlerdeki amacımız Bafra'mızın genç potansiyeline dikkat çekmek, ilçemizin ekonomik ve eğitim sorunları ile ilgili farkındalık oluşturmak, bu konularda Bafra'mızdaki diğer vakıf ve derneklere görüşlerimizi aktarmak ve onların önerilerini dinlemektir. Bafra Genç İşadamları Derneği, Bafra'mız açısından önemli bir dernektir. 2 yıllık bir geçmişleri olmasına rağmen yaptıkları çalışma ve projelerle dikkatleri üzerine çekmekte ve inisiyatif almaktadırlar. Onların çalışmalarını yakından takip ediyor ve Bafra'mızın yararına olan her türlü faaliyetlerini de destekliyoruz. Ayrıca bizleri çok candan ve sıcak karşıladılar. Onlara şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu da Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın kendilerine yaptığı bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını, bu ziyaretin kendileri için sürpriz olduğunu ifade etti. Muratoğlu, şunları kaydetti: "Bafra gerek tarım potansiyeli, gerek turizm potansiyeli ve gerekse genç potansiyeli açısından göz dolduran bir ilçedir. Ancak ne yazık ki bu potansiyelleri Bafra'nın yararına ve gelişimine katkı sağlayacak şekle dönüştürememişiz. Bu noktada Bafra GiAD, kurulduğu günden bu yana birçok girişimde bulunmuş, ilçemizin tanıtımı için birçok faaliyet düzenlemiş ve düzenlemeye de devam edecektir. Bafra'daki bütün kurum ve kuruluşların, sivil toplum kuruluşlarının Bafra için el ele vermeleri, birlikte hareket etmeleri zamanı gelmiştir. Bu açıdan Bafra Ülkü Ocakları eğitim ve Kültür Vakfı'nın ziyareti bu birlikteliğin anlaşılması bakımından önemlidir. Bu akşam bizi ziyaret eden Bafra Ülkü Ocakları, kendi alanında başarılı işlere imza atmaktadır. Onları da bu güzel çalışmalarından dolayı da tebrik etmek isterim" diye konuştu.
(ŞU-SLH-Y)

20.02.2013 15:24:30 TSI

Editör: Wan Haber