Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Belediyesi ile Tüm Belediye Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında
toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Başkanlık odasında gerçekleştirilen törene, Belediye Başkanı Asım Sürer, Balıkesir Tüm Bel-Sen Şube Başkanı İsmail Avcu, Tüm-Bel-Sen Hukuk Sekreteri M. Fatih Tan, Tüm Bel-Sen Örgütlenme sekreteri Engin Keskin, İdari İşler sekreteri Yüksel Yüce, Altınova Belediyesi İşyeri Temsilcisi İsa Önder katıldı. Sözleşme Belediye Başkanı Asım Sürer ile Tüm Bel-Sen Balıkesir Şube Başkanı İsmail Avcu arasında imzalandı.
Altınova Belediyesi İşyeri Temsilcisi İsa Önder, Başkan Asım Sürer'e çiçek vererek memur arkadaşları adına teşekkür etti. Sendika Başkanı İsmail Avcu ve İşyeri Temsilcisi İsa Önder, "Başkanımız Asım Sürer görüşmelerin başlamasıyla birlikte sonuna kadar devam eden memur maaşlarına iyileştirme görüşmelerinde memurların menfaatlerini göz önüne alarak bizleri bu mutlu etti, kendisine müteşekkiriz''dedi.
Altınova Belediyesi ve Balıkesir Tüm BelSen arasında imzalanan sözleşme 31 Ocak 2013 günü itibarıyla yürürlüğe girdi. Böylece memur sosyal denge tazminatı olarak maaşlarına ek 650 lira, Ramazan Bayramı'nda 250 lira, Kurban Bayramı'nda ise 500 lira ikramiye alacak. Belediye Başkanı Asım Sürer, "Sözleşme memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun, biz baştan beri işçimizin ve memurumuzun yanında olduk ve olacağımıza söz verdik, kimsenin mağdur olmasına gönlümüz razı olmazdı, mutluyuz" dedi.(BT)

01.02.2013 14:45:28 TSI

Editör: Wan Haber