Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mehmet Özkan ve Yardımcısı Dr. Murat Işıl Nazilli Kaymakamı Okur'u makamında ziyaret ederek, karşılıklı olarak bilgilendirmelerde bulundu.
Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr.Nail Ündağ ve Hastane Baştabibi Opr.Dr. Mehmet Kurnaz'da hazır bulunduğu ziyarette İlçe Kaymakamı Mehmet Okur'a sağlık alanında yapılan yeni yapılandırmalar ve yatırımlar ile çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Dr. Mehmet Özkan; "Bakanlığımız, sağlık alanında yeni bir yapılanma ve çalışmalar başlattı. Bilindiği gibi hükümet sağlık alanındaki çalışmalara çok önem veriyor. Bunun içinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tabi ülke genelinde olduğu gibi Aydın bölgesinde de yeni sağlık tesisleri yapılıyor. İnşallah bu yılın ortalarında 400 yataklı Nazilli Devlet Hastanemiz hizmete açılacak. Şu anda Nazilli'de hastane inşaatında çalışmalar devam ediyor ve tamamlandığında Aydın bölgemiz son derece modern ve örnek bir hastaneye kavuşmuş olacak. Hastanemiz Nazilli'nin yanı sıra Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerimiz, belde ve köylerimizde yaşayan insanlarımıza da sağlık hizmeti verecek" dedi.
Kaymakam Mehmet Okur ise inşaatı devam eden 400 yatak kapasiteli Nazilli Devlet Hastanesinin tamamlanıp halka sağlık hizmeti vermeye başladığında vatandaşların artık Aydın, Denizli ve İzmir'de bulunan sağlık tesislerine ve Üniversite hastanelerine sağlık hizmeti almaya gitmekten kurtulmuş olacaklarını ifade etti.
(ÜÖ-MB-İK)

05.01.2013 14:53:21 TSI

Editör: Wan Haber