Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak, Nazilli ve Söke'de açılması planlanan gençlik merkezleri ile ilgili olarak çalışmaların sürdüğünü açıkladı.
Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak, 2013'te merkezlerin hizmet vermeye başlamasını hedeflediklerini kaydetti. Gençlik Merkezi'nin toplam 4 bin 675 üyesi bulunduğuna dikkat çeken Karsak, "Merkezimizin aktif üye sayısı 592'dir. 45 gencimizde gönüllü genç olarak çalışmalarda yer almakta. Gençlik Merkezlerimiz bünyesinde gençlerimize sunduğumuz tüm hizmetler ücretsizdir" dedi.
Hem Aydın Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü nezdinde hem de bakanlık nezdinde çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Karsak, "Etkinliklerimizden 7-29 yaş arasındaki gençler faydalanabilmekte. 7 gün açık olan merkezimize tüm gençlerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.
2013'te çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Karsak, "Nazilli ve Söke'de açılması düşünen Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. Bu yıl içerisinde gençlik merkezimiz ilçelerde de hizmet vermeye başlayacaktır. Kurs sayılarımızı arttırmayı planlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 2012 yılında uyguladığı, Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde, Genç Dönüşüm Projesi, Gençlik Treni Projesi, Lider Gençlik Kampları projeleri ile ilgili tanıtım çalışmalarını sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Karsak, 'Küçük Efebndilerin Büyük İşleri' ve 'Sabun Köpükleri' isimli iki ayrı projenin de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
(Gy-MB-İK)

05.01.2013 17:01:23 TSI

Editör: Wan Haber