AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü etkinliğinde binlerce kişiye aşure ikram edildi.
AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü etkinliği, Aydın merkez Beycami önünde gerçekleşti. Etkinliğe AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu, AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı ve AK Parti Gençlik Kolları İl Teşkilatı üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte Aydın AK Parti tarafından hazırlatılan kazanlar dolusu aşure, binlerce Aydınlıya dağıtıldı. Büyük ilgi gören etkinlikte hazırlanan aşureler kısa sürede tükendi.
ATAY'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Aşure günü etkinliğine katılan AK Parti'iler ve Aydınlılara teşekkür eden İl Başkanı Sadık Atay, "Aşure Günü'nün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır. Aşure, öteden beri toplumuzu kaynaştıran ve birlik beraberliğini pekiştiren köklü geleneklerimizden biridir. Geçmişten bugüne süregelen aşure geleneğinin, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğine inanıyorum. Vatanımızın, milletimizin, İslam aleminin ve bütün insanlığın hayrına vesile olmasını temenni ediyorum. Aşure; değişik gıda ürünlerinin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan mükemmel bir tat. Türkiye'de bu mozaik yapıdan oluşmakta. Bu yapı ülkemizin kültürel zenginliğini ortaya koyuyor. Bizler AK Parti teşkilatları olarak ülkemizin birlik ve dirliğini bozmaya yönelik çabalara fırsat vermeyeceğiz. Hiçbir güç kardeşlik bağlarımızı koparamaz" dedi.
(MB-İK)

08.12.2012 12:37:32 TSI

Editör: Wan Haber