Aydın'da 1993 yılında yayın hayatına başlayan ve 20 yıldır il genelinde yayınını sürdüren Aydın Televizyonu (AY TV)'nin geleneksel hale gelen hizmet ödülleri sahiplerini buldu. 14 Ayrı dalda verilen hizmet ödülleri Granddor Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle verildi.
Gecenin açılışında konuşan Ay Tv-Ay-Fm Genel Müdürü Aslı Ulaş Aksu, en büyük hayal ve arzusunun Büyük Menderes Nehri'nin eski temiz hali ile akması ve Aydın'ı çevreleyen dağlarda çevre felaketine neden olan taş ocaklarının kontrol edilmesi olduğunu söyledi.
Aydın Televizyonu 2012 Hizmet Ödülleri gecesine ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Aydın Ticaret Borsası, Ticaret Odası, Ziraat Odası, Eczacı Odası,Tabip Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başta olmak üzere çeşitli sivil toplum örgütü ve siyasi partilerin başkan ve yöneticileri katıldı.
Gecede 2012 yılı onur ödülü Mustafa Kemal Yılmaz'a verilirken,Tarım Alanında; Ürettiği zeytinyağı ile dünya birincisi seçilen Gıdatay'a, Kültür Turizm Alanında; Kültür Evi Atatürk Heykeli, Gümrükönü Restorasyonu ve Aydın Tanıtım Tırı ile ilin tanıtımına ciddi katkı sağlayan Aydın Ticaret Odası'na, Spor Dalında; Şampiyon olan Aydın Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na, Basın-Yayın Dalında; Yılmaz Ölmez'e, Sağlık Alanında; hasta yakınları tarafından darp edilerek çene kemiği kırılmasına rağmen bu haliyle ameliyat girip hastasını ameliyat eden Uz. Dr. İzzettin Türkarslan'a, Sanayi Dalı'nda Şakir Öğütücü'ye; Ticaret Dalında;Tuğba Kuruyemiş ve Yingari Firması'na, Eğitim Dalında; Tansel Sayköylüoğlu'na, Folklor Dalında; Yenipazar Halkoyunları Ekibi ve Ilıcabaşı Roman Dans Grubu'na, Sivil Toplum Kuruluşlarında; ADD Aydın Şubesi'ne, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dalında; Polat Makine'ye, Çevre Alanında EKODOST, Esnaf dalında da İncirliova Sabahçı Kahvesi'ne örnek hizmet ödülü verildi.
"EN BÜYÜK ALKIŞI AY TV'NİN SEMBOL İSMİ İRFAN KARASAKAL ALDI"
Gecede 14 yıldır Ay Tv'de kameramanlık ve haber muhabirliği yapan İrfan Karasakal'a ve teknik sorumlu Cenk Bulut'a da ödül verildi. Geceye katılanlara Ay Tv ile adeta özdeşleşen İrfan Karasakal'ı uzun süre alkışlarken, Genel Müdür Aslı Ulaş Aksu da İrfan Karasakal' tebrik etti.

13.01.2013 13:57:52 TSI

Editör: Wan Haber