Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından, "Lojistik ve Maliyetler", "Mağazacılık, Perakendecilik ve Mağaza İçi Reyon Düzenlenmesi" ve "İnşaat Sektöründe Kurumsallaşma" eğitimlerinin düzenleneceğini belirtti.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından devam eden Akademi okulu için Başkan Çetin Osman Budak yazılı bir açıklamada bulundu. Yeni küresel ekonomik düzende öğrenen ve kurumsallaşan organizasyon yapılanmasına gidilmesinin önemine dikkat çeken ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, "ATSO olarak bu bilinçle eğitim faaliyetlerimizi ATSO Akademi çatısı altında kurumsal bir yapıya dönüştürerek üye ve çalışanlarımıza yönelik temalı ve sektörlere özgü eğitim faaliyetlerine devam ediyoruz. 11 Aralık Salı günü düzenlenecek 'Lojistik ve Maliyetler Eğitimi'nde eğitmen Nilüfer Pınar Yağız tarafından katılımcılarımıza; lojistik, nakliye, envanter, depolama, malzeme idaresi ve ambalajlama kavramları, lojistik çeşitleri ve türleri, lojistik seçiminin önemi, Türkiye içi lojistik maliyetleri, yurt dışı lojistik maliyetleri, depolama lojistik maliyetleri ve lojistik maliyetleri düşürme yöntemleri ile ilgili bilgiler anlatılacak" dedi.
MAĞAZACILIK VE PERAKENDECİLİK SEKTÖRÜ
Mağazacılık, perakendecilik ve mağaza içi reyon düzenlenmesi gibi eğitimlerin kent içi ticaretin adeta vitrini olduğunu belirten Başkan Budak, "Mağazacılık ve perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz yeni trendlere ayak uydurması, mağaza imajı yönetimi, alan yönetimi, mağaza içi ve reyon düzenlemeleri gibi konularında planlı ve sistemli çalışmalar yürütmeleri gerekiyor. Bu düşüncelerle 11 Aralık tarihinde eğitmen Adnan Duygun tarafından katılımcılarımıza, mağaza imajı, alan yönetimi, mağaza yerleşimi, mağaza içi düzenlemede ve raf diziliminde duyusal araçların ve psikolojik algılama kurallarının kullanımı ve teşhir kuralları ile ilgili konuların anlatılacak" ifadesini kullandı.
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ
Antalya'nın en önemli sektörlerinden birisi olan inşaat sektörüne yönelik de bir eğitim gerçekleştirileceğini belirten Başkan Budak "İnşaat sektöründe kurumsallaşma eğitiminin ATSO Akademi bünyesinde 13 Aralık tarihinde Reşat Güney tarafından verilecek. Kurumsallaşarak işletmelerinin devamlılığını sağlamak ve başarıya ulaşmak isteyen firmaların bu eğitimi kaçırmaması gerekiyor. Eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO'nun sosyal medya hesaplarından takip edilebilir" diye konuştu.
(ÇY-Y)

07.12.2012 18:38:22 TSI

Editör: Wan Haber