Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı 2-3 Şubat tarihlerinde İstanbul Ataköy'de Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonasına katılan Düzceli atletler, hedeflenen derecelere ulaştı.
İstanbul Ataköy'de Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda gerçekleştirilen Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonasında Düzceli atletler kendilerini her geçen gün geliştirdiklerini gösterdi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Meral Şahin ve Ahmet Çeşmeli koordinatörlüğünde 4 sporcunun katıldığı şampiyonada Hasan Keskin 1500 metreyi 4.15 saniyede, Eray Ak 1500 metreyi 4.22 saniyede, Mesut Yıldırım 400 metreyi 54.77 saniyede ve Ramazan Tanrıkulu 3000 metreyi 9.15 saniyede tamamladı. Düzceli Atletler kendi kategorilerinde bu dereceler ile Türkiye'de ilk 10'u garantiledi. Ramazan Tanrıkulu yarışma neticesi ile serisinde rakiplerine tur bindirerek birinci, toplamda altıncı ve kendi kategorisinde de ikinci olarak Düzce'nin adının duyurdu.
Öte yandan Hasan Keskin 800 metreyi 2.06 saniyede, Mesut Yıldırım 800 metreyi 2.05 saniyede koşarak yine büyük başarı elde ettiler.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Meral Şahin, "Bu yarışmaya katılmamızdaki amaç sporcularımızın eksiklerini görmek, tecrübe kazanmalarını ve performanslarını değerlenmekti. Sporcularımız hedeflediğimiz derecelerin altında koşarak bizi memnun etti. Bizim için önemli olan 8-9 Haziran'da Edirne ilinde düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye'de ilk 5 içinde girmek olacaktır. 2014'te de Milli Takıma sporcu vermeyi planlıyoruz. 2015'te de Avrupa Şampiyonasında en az iki sporcumuzun yarışması öncelikli hedeflerimiz arasında gelmektedir" diye konuştu.
(AY)

05.02.2013 10:14:31 TSI

Editör: Wan Haber