Manavgat Belediyesi İlçe merkezinde bulunan Asım Okur Meydanı'nda düzenleme çalışmalarını tamamlayarak parkı kullanıma açtı.
Düzenlenen yeni haliyle kente yeni ve estetik bir görüntü kazandıran Asim Okur Parkı şehrin merkezinde Aşağıpazarcı Mahallesi'nde bulunan 3 bin 500 metrekarelik alanda hizmete açıldı.
Meydanda su gösterileri, yeşil alanlar, aydınlatma sistemi ve pergole sistemleri yer alıyor. Yeni düzenlenen park artık vatandaşların dinlenme, soluklanma ve gezinti alanı haline geldi. Asım Okur Meydanı'nı halkın kullanımına yeni haliyle açtıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentteki yeniden düzenleme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi. Amacın kent merkezinde düzenli kent meydanları yaratarak cazibe merkezi haline getirmek olsuğunu kaydeden Başkan Sözen "En işlek ve esnafımızın yoğun olduğu Asım Okur Meydanı oldukça eskimiş görünüme sahipti. Esnaflarımızdan da gelen yoğun istek üzerine bölgeyi yeniden düzenleme kapsamına almak zorundaydık. İşlerimizi kısa sürede tamamlayarak kente yeni bir meydan kazandırdık. Düzenlemenin turizme da katkı sağlayacağı inancındayım. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar" dedi.
Başkan Sözen çok yakında Cumhuriyet Meydanı çalışmalarının da tamamlanacağını söyledi.
(AK-UG)

07.12.2012 15:19:08 TSI

Editör: Wan Haber