Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya'da siyasi partilerin seçim dönemlerinde yeni hedef ve sloganlar bulmak zorunda olduğunu belirtti.
Amasya'da üniversite, havaalanı, duble yol çalışmaları, sebze halinin taşınması, kültürel varlıkların restorasyonu gibi çok sayıda projenin AK Parti iktidarında hayata geçtiğini, çevre yolu gibi projelere de başlanıp devam edildiğini anımsatan Özdemir, "Son zamanlarda Amasya'nın gündemini işgal eden birçok konunun hal yoluna konulmuş, çözülmüş yada çözülme noktasında olduğunu görüyoruz. Amasya'da önümüzdeki seçim dönemlerinde artık siyasi partilerin yeni hedefler, yeni sloganlar bulmak zorunda olduğuna inanıyoruz. Çünkü yıllardır söylene gelen birçok vaatlerin, taahhütlerin, sözlerin bir çoğunun çözüldüğünü, yerine geldiğini görüyoruz. Ak Parti camiası olarak bunlar bizi sevindiriyor. Önümüzdeki dönemde de çıtayı bir adım yükseltme anlamında yeni hedefler, yeni projeler, yeni ulaşılması gereken kızıl elmalar konulması lazım" diye konuştu.
Yaptıkları çalışmaları önümüzdeki ay düzenleyecekleri geniş kapsamlı bir toplantı ile paylaşacaklarını anlatan Özdemir, uyum içerisinde çalıştıkları parti yöneticileri ve teşkilatıyla da yeni hedefler üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını kaydetti.
(MÇ-SLH-Y)

12.01.2013 14:40:54 TSI

Editör: Wan Haber