Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Aralık ayı programı kapsamında 19 Aralık Çarşamba günü saat 18.00'da bir söyleşi gerçekleştirilecek. Nejat İşler, Mithat Esmer, Tayanç Ayaydın ve Laçin Ceylan'ın rol aldığı, en iyi film ve en iyi senaryo ödüllerine sahip "11'e 10 Kala" filminin yönetmeni Pelin Esmer, film gösteriminin ardından film hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel programları kültür sanat dostları ile buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Elmas Hotel'de gerçekleştirilen Itri'yi Anma Programı ile devam eden etkinlikler, "Sinema Günleri" ile sürecek. 19 Aralık Çarşamba günü saat 18.00'da AKM Tiyatro Salonu'nda gerçekleşecek programda "11'e 10 Kala" filmi gösterime sunulacak ve filmin yönetmeni Pelin Esmer ile film hakkında söyleşi yapılacak.
Nejat İşler, Mithat Esmer, Tayanç Ayaydın ve Laçin Ceylan'ın rol aldığı film, 16. Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Senaryo Ödülü'nü aldı. En İyi Film Ödülü'nü de Köprüdekiler filmi ile paylaştı.
(RKO-RKO)

18.12.2012 15:25:13 TSI

Editör: Wan Haber