Kahramanmaraş'ta bir kişi, birlikte alkol aldığı arkadaşını 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı, adliyeye sevk edilişi esnasında görüntü alan gazetecileri "Şimdi sizi de öldürürüm" diyerek tehdit etti.
Olay, dün gece Beyazıtlı Mahallesi Alıçsekisi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, T.B. (20), M.K. (23) ve Hamit D. (41) araç içerisinde alkol almaya başladı. Bu sırada Hamit D. ve T.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine T.B., Hamit D.'yi 6 yerinden bıçaklayarak, arkadaşı M.K. ile birlikte olay yerinden kaçtı. Bu sırada bölgeye gelen bir kişi, Hamit D.'yi yerde yaralı olarak buldu. Vatandaşın durumu polise ve 112'ye bildirmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Hamit D., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Hamit D.'nin son olarak T.B. ve M.K. ile görüştüğünün tespit edilmesi üzerine T.B.'nin evine gelen polis, 46 AF 016 plakalı araçta çamur ve kan lekesi tespit etti. Zanlıların Kazma Bağları'ndaki bir evde saklandığını belirleyen polis, düzenlediği operasyonda 2 zanlıyı suç aleti bıçakla birlikte yakaladı.
T.B.'nin ilk ifadesinde, pişman olduğunu ve küfür etmesi nedeniyle bir anlık öfkeyle Hamit D.'yi öldürdüğünü söylediği öne sürüldü. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. T.B., emniyetten çıkışı esnasında cinayeti neden işlediğini soran gazetecileri, "Şimdi sizi de öldürürüm" diyerek tehdit etti.
(YUT-CC-Y)

21.01.2013 15:21:52 TSI

Editör: Wan Haber