Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) korosu, kış konseriyle sahne alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu muhteşem bir konsere imza atan Aliağa Belediyesi Türk Halk Müziği korosunun ardından, bu kez da TSM korosu unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor.
Aliağa Belediyesi'nin kentin kültür sanat yaşamına katkı sunmak amacıyla çok uzun yıllar önce oluşturulan ve amatör sesleri bir araya getiren Koro, her yıl düzenli olarak kış ve yaz konserleriyle iki kez sanatseverlerle buluşuyor. Aliağa Belediyesi TSM Korosu da yılın ilk konserini 23 Şubat Cumartesi günü Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşecek.

BAŞKAN OĞUZ'DAN DAVET
TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ eşliğinde Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde sahne alacak Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu toplan 27 şarkı seslendirecek. Koronun 10 şarkı seslendireceği konserde solistler toplam 17 sekin eser seslendirerek dinleyenlerin kulaklarının pasını silecek. Konser Saat 20.00'da başlayacak.
TMH ve TSM korosu konserlerinin tam bir müzik ziyafeti şeklinde geçtiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, "Yılın ilk konserini sunacak TSM koromuzun kış konserinin çok keyifli geçeceğini düşünüyor ve tüm yurttaşlarımızı konserimize bekliyoruz" dedi.
(HE-ERG-Y)

20.02.2013 13:41:08 TSI

Editör: Wan Haber