Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, il merkezindeki aynı branşın öğretmenlerinin fikir alışverişinde bulunmaları için bir araya geldikleri zümre toplantılarına katıldı.
Aksoy, öğrencilere internet ve televizyon bağımlılığına karşı sosyal faaliyet vurgusu yaptı.
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki Edebiyat Zümresi ve Kız Teknik Meslek Lisesi'ndeki anasınıfı zümre toplantılarına katılan Aksoy, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ve bilginin paylaşılması açısından zümre toplantılarının büyük önem arz ettiğini söyledi.
Kendisinin her ne kadar ildeki eğitimin başındaki kişi olmasına rağmen sınıfın kapısından içeriye müdahale etme şansının bulunmadığına dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Aksoy, öğrencilere mutlaka kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğini vurguladı. Çocukların internet ve TV dizileri bağımlılığından da kurtarılması gerekliliğinin de altını çizen Aksoy, "Öğrenciler arasında düzenlenecek olan çeşitli sosyal faaliyetlerle bazı olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz. Yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim en büyük görevimizdir" dedi.
Ana sınıfı öğretmenlerinin aileden sonra çocuğun en önemli eğiticisi olduğuna dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, çocuklara öncelikle okulun sevdirilmesi gerektiğini kaydetti.
(Vİ-OA-Y)

15.02.2013 12:59:46 TSI

Editör: Wan Haber