Akdeniz'e Göç Edenler Bilim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Göç-Der) yeni Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ü makamında ziyaret etti.
Yeni seçilen Başkan Nurettin Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret samimi ortamda geçti. Ziyarette konuşan Başkan Nurettin Özdemir, Bir toplumun demokratikleşmesi ve haklarını aramasında, demokratik sivil toplum örgütlerinin rolü çok büyüktür. Akdeniz Göç-Der olarak bizler de başvuran ve özellikle de göç mağduru olmuş vatandaşlarımıza aydınlatıcı bilgiler sunuyoruz. Müracaat edenlere, hukuki, kültürel ve sosyal destek de sunuyoruz. Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Fazıl Türk, her platformda bizlere destek olmuş, derneğimizin genel kurulunda da yanımızda olmuştur. Akdeniz Göç-Der Yönetim Kurulu olarak Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.
Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ise ziyaretleri dolayısıyla dernek Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Akdeniz Göç-Der'in, Mersin'de ses getiren çalışmalara imza attığını belirten Türk, "Akdeniz Göç-Der, bugüne kadar doğru temelde birçok çalışmalar yapmış, özellikle de göçle ilgili hazırladıkları proje ve araştırmalarıyla binlerce insana yardımcı olmuştur. Yeni yönetimin de yolunun açık olmasını diliyor, başarılı çalışmalarının süreceğine inanıyorum" dedi.
(KRY-Y)

08.01.2013 15:48:19 TSI

Editör: Wan Haber