Yoğun bir çalışma içinde bulunan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, aşırı yağmurlarda sel sularına kapılarak yaşamını yitiren yaşlı kadının ailesini ziyaret etti.
Aydınlıoğlu, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Sevda Bademle birlikte Burhaniye'de sel felaketinde hayatını kaybeden 73 Yaşındaki Kadriye Çakır'ın eşini ve aile yakınlarını evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, büyük üzüntü içinde olduğunu selde en büyük acıyı Çakır ailesinin yaşadığını belirterek, her şey Allah'ın takdiri. Acımı acınız oldu."diye konuştu.
Aydınlıoğlu ayrıca, İskele Mahallesi yetkilileri ile görüşerek çiçekçi esnafının zararlarını tespit ettirdikten sonra dere ıslah çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Karınca Deresi'nde çalışmaların bir an önce sonuçlanacağını açıklayan Aydınlıoğlu, "Ak Parti vatandaşın derdini kendi derdi olarak çalışıyor" dedi.
Aydınlıoğlu buradan Burhaniye Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda İncelemelerde bulunarak, su altında kalan okul kalorifer kazanının yenilenmesi talimatını verdi.(BT)

09.12.2012 14:55:03 TSI

Editör: Wan Haber