AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mahir Boztepe ve partililer ile birlikte yağış nedeniyle oluşan selin vurduğu Serik ilçesi Çandır beldesinde incelemelerde bulundu.
İlk olarak Çandır beldesine giden AK Partililer, uzun süren şiddetli yağış ve derenin taşması sonucu sel suları altında kalan seralarda incelemelerde bulunup, vatandaşlarla görüştüler. İl Başkanı Mustafa Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mahir Boztepe, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Paksoy, Serik İlçe Başkanı Ragıp Okudan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Tarım İlçe Müdürlüğü görevlileri ve Çandır Belediye Başkanı Ergüven Yılmaz ile birlikte beldede sel baskınından hasar gören seraların yanı sıra su baskınına maruz kalan ilkokul, ortaokul, aile hekimliği binası ve tarım merkezinde incelemelerde bulundu. Uzun süreli şiddetli yağış sebebiyle Serik ilçesi Çandır beldesi ile Deniztepesi ve Yeşilyurt köylerinde 38 üreticiye ait domates, biber ve patlıcan ekili olan 343 dekar seranın yanı sıra 38 dekar meyve bahçesinin sel baskınından zarar gördüğü öğrenildi.
İl Başkanı Mustafa Köse, Milletvekili Enç ve Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ile partililer, Çandır'da kıraathanede vatandaşlarla yaptıkları durum değerlendirmesinden sonra Serik merkezde su baskını yaşanan Okutan Pasajı'nda bulunan esnafı da ziyaret ettiler.
(SK-Y)

14.01.2013 11:56:21 TSI

Editör: Wan Haber