AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, "İktidarlarımız el atılmayan bir çok konuya el attı" dedi.
Beraberinde, AK Parti il yönetim kurulu üyesi ve partinin Akçadağ Koordinatörü Cumali Altıntop, Akçadağ ilçe başkanı Vahap Yücekaya, AK Parti yönetim kurulu üyeleri Muharrem Çamurlu, Necmettin Özcan, Bahri belediye başkanı Ali Bektaş, il genel meclisi üyesi Ömer Altuntaş, merkez ilçe yönetimi Arif Tutal ile birlikte Akçadağ ilçesi Sarıhaci ve Kozluca köylerine gidip vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, yaptığı konuşmada ise iktidarlarının yaptıklarını anlattı.
Enflasyon ve faizlerin düşürülmesinden duble yollara, demokratik adımlardan eğitim ve sağlık alanında yapılan reformlara kadar AK Parti iktidarlarının yaptıklarını anlatan milletvekili Cemal Akın, ay ışığı, balyoz ve Ergenekon ile artık herkesin hesap verebileceğinin ortaya konulduğunu vurguladı. Akın, "İktidarlarımız el atılmayan bir çok konuya el attı" dedi.
Milletvekili Akın, Akçadağ ilçesine yapılan yatırımlardan da söz edip, "Akçadağ'a yeni devlet hastanesi ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Öğretmen Anadolu lisesi binası yapılıyor.300 kişilik de pansiyonu ihale aşamasındadır" ifadelerini kullandı.
(NA-ÖK-Y)

05.02.2013 10:02:36 TSI

Editör: Wan Haber