AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Malatya'nın Battalgazi ilçesini ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.
Beraberinde, partililer, il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte önce esnafları dolaşıp sorunlarını dinleyen AK Parti Malatya milletvekili Cemal Akın, Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut ve Belediye başkanı Selahattin Gürkan'ı da makamlarında ziyaret etti.
Battalgazi Kaymakamı Karabulut ziyarette yaptığı konuşmada, "Köylerimizin yolları asfalt, kanalizasyon hemen hemen bitmiş durumda. Birkaç köyümüzün kanalizasyon eksiğini tamamlayınca, kanalizasyonsuz köyümüz kalmayacak" diyerek ilçenin önemli bir sorununun bulunmadığını kaydetti.
Akın, büyükşehir olması konusuna temas edip, "2014'de yapılacak olan belediye seçimiyle büyük şehir olacak Malatya'mız, bir merkez ve merkeze bağlı da iki ilçe, Yeşilyurt ve Battalgazi merkez ilçe belediyeleri ihdas edilecek. Gerek imar bütünlüğü gerekse ödeneklerin artacak olmasından dolayı gelecek paralar itibariyle hizmetler daha çabuk ve daha kaliteli gelmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin örnek ilçelerinden biri olan Battalgazi ilçesinin tarihi yapısıyla da önem verdikleri ilçe olduğuna dikkat çeken Cemal Akın, AK Parti iktidarları döneminde ilçedeki yıkılmaya yüz tutmuş bir çok tarihi eserin ayağa kaldırıldığını vurguladı. "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diyen Cemal Akın, AK Parti iktidarlarının yaptıkları hizmetlerden vatandaşın memnun olduğunu bildirdi. Akın, "AK Parti iktidarları döneminde sağlıktan eğitime, demokratik adımlardan, enflasyonun ve faizlerin düşmesine, el atılamayan Ergenekon ve Balyoz davaları gibi konulara el atılmıştır" dedi.
(NA-Y)

04.01.2013 11:59:55 TSI

Editör: Wan Haber