AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Toplantısı, partinin il teşkilatında gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, ilçe danışma toplantılarının her ay periyodik olarak düzenleneceğini belirterek, ''2013 yılına girmekle birlikte Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti ve 2013 UNESCO Somut Olmayan Kültürel Mirasın Başkenti olmak üzere iki başkentliği kutluyoruz. 2014'de Eskişehir'de önümüzdeki dönemde belki 3 başkentlik programını kutlayacağız. Eskişehir bu yıl tarihi fırsatlarından birini Kızılinler Projesiyle birlikte yakaladı. Proje şehrimize hayırlı olsun'' dedi.
CHP yönetimine atıfta bulunan Ata, ''CHP'nin uyuyan bir dev olduğunu görüyorum. Onlar horul horul uyusun AK Parti harıl harıl çalışıyor'' diye konuştu.
Tepebaşı İlçe Danışma Toplantılarının tarihe damga vurduğunu vurgulayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, ''Bir millete hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. hayır duaları aldıkça haz duyan arkadaşlarımız var. Aldığımız her dua bizim azmimizi arttırdı. Yandaşların, yoldaşların banka hesaplarının hortumlanmasını koruyarak çok ciddi hizmetlerde bulunduk. Eskişehir hak ettiği değeri görüyor. Eskişehir için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu şehirde 'Benim olmadığım yerde hiç bir şey olmasın' mantığıyla yaklaşanlar oldu. 10 dakika önce söylediklerini düzeltenler ile Eskişehir siyaset yapmaktadır'' dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı yaptığı konuşmada Kızılinler projesi hakkında bilgi vermesinin ardından, ''Eskişehir'de bulunan teşekkür özürlülere rağmen bu projede emeği geçen Vali Kadir Koçdemir, eski Vali Kadir Çalışıcı, ve Mehmet Kılıçlar'a, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a, partinin milletvekilleri Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can'a ve CHP milletvekilleri Kazım Kurt, Süheyl Batum ve Ruhsar Demirel'e teşekkür ediyorum Hiç bir şey teşekkür etmekle azalmak aksine ziyadeleşir. Teşekkür etmek bir erdemdir'' diye konuştu.
Ardından konuşma yapan İl Başkan vekili Volkan Doğan, AK Parti'nin seçme özgürlüğünün olduğu bir parti olduğunu ifade ederek, ''Bize oy verenlerin partisi değiliz. Sadece kendilerine oy verenlerin muhabbetleriyle yetinen değiliz. CHP'nin Eskişehir'de geldiği durum içler acısıdır. İl Başkanları potansiyel adayımız mevcut adayımızdır demiş. Bu durum aday çıkartacak kimsesi olmadığı için söylenmiştir. Eskişehir'in yeni anlayış, yeni enerji, yeni hayallere ihtiyacı vardır'' şeklinde konuştu.
Toplantı konuşmaların ardından partililerin bilgilendirmesi ve vatandaşların sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu.
(FS-GÖ

13.01.2013 16:03:47 TSI

Editör: Wan Haber