Bursa'da 2002 yılından bu yana AK Parti il ve ilçe gençlik kollarında görev yapan partililerden oluşan heyet Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu.
Bir dönem gençlik kollarında görev yapan ve bu dönemde de partide çeşitli kademelerde görev yapanlardan heyet önce AK Parti Grup toplantısına katıldı, ardından da Bursa milletvekillerini TBMM'deki makamlarında ziyaret etti. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin heyeti kabulü sırasında yaptığı açıklamada, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu bu nedenle gençlere çok önem verdiklerini söyledi.
Şahin, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren gençlere önem verdiğini belirterek, "Ülkelerin geleceği gençlerdedir. AK Parti, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ülkemizin meseleleriyle alakadar olması, enerjilerini doğru işlerde kullanması için politikalar geliştiriyor. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerin ülkesini seven fertler olması, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmasının önemini her fırsatta vurguluyor" diye konuştu.
Gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucudan uzak kalması, kahvehane köşelerinden kurtarılıp enerjilerini insanlık için doğru yönlerde kullanması için çalıştıklarını vurgulayan Milletvekili Hüseyin Şahin, "AK Partili Belediyeler Bursa'da spor salonları, yüzme havuzları ve kültür merkezleri yapıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığımız il ve ilçelerde Gençlik Merkezleri yapıyor. Nitekim halen Gemlik ve İnegöl'de Gençlik Merkezleri yapmak için Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüz çalışma yürütüyor. Belediyelerimiz bu çalışmaları destekliyor, bizlerde Ankara'dan projelere gereken katkıları yapıyoruz" dedi.
(MŞ)

13.02.2013 17:51:16 TSI

Editör: Wan Haber