Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şanlıurfa Şubesi, basın mensupları ile istişare toplantısı yaptı.
İstişare toplantısına; Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Çelik, Anadolu Gençlik Derneği Bölge Başkanı Fuat Keşkuş, eski Milli Gençlik Vakfı Başkanı Ali Uluyardımcı, Anadolu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Başak ve yönetim kurulu, Yeşilay Şanlıurfa Temsilcisi Muharrem Çelik, basın mensupları ve köşe yazarları katıldı.
AGD Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Çelik, basın mensuplarının 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Daha sonra dernekleri hakkında bilgi veren Çelik, "Amacımız gençlerimizin maneviyatını arttırmaktır. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Biz uluslararası bir kuruluşuz. Yaşanabilir bir Türkiye ve yaşanılabilir bir dünya kurmak için çalışıyoruz. Derneğimiz, rahmetli Necmettin Erbakan'ın talimatları ile kurulmuş ve onun ortaya koyduğu fikirlerin doğrultusunda çalışmalar yapmaktadır" diye konuştu.
İstanbul'da bulunan Ayasofya Müzesi'nin yeniden camiye çevrilmesi konusunda çalışmalar başlattıklarını söyleyen Fevzi Çelik, "Bunun için 'peygamberler şehri' Şanlıurfa'dan imza kampanyası başlatıyoruz. 'Zincirler kırılsın, Ayasofya cami olsun' sloganı ile çalışıyoruz. Ayrıca Eğitim Bir-Sen'in 'başörtüsüne özgürlük' konusunda başlatmış olduğu imza kampanyasına biz de destek veriyoruz. Her türlü hayırlı işte varız" dedi.
(RÇ-SO-Y)

12.01.2013 13:16:52 TSI

Editör: Wan Haber